Aktiviti Senaman Untuk Bayi!

Mommy Daddy, tahu tak bayi pun kena bersenam macam kita juga? Tapi hanya senaman ringan saja. Aktiviti senaman bayi bagi merangsang kemahiran otot dan motor si manja.Ibu boleh cuba seawal 1 bulan. Baca di sini untuk ketahui lebih lanjut: https://my.theasianparent.com/aktiviti-senaman-untuk-bayi Jom kongsikan pendapat anda di ruang komen. Ada yang pernah cuba ke?

Aktiviti Senaman Untuk Bayi!
1 Balas

Ada juga buat tapi tak kerap hehe 🥰 at the same time membantu juga mengurangkan sembelit