GBS positive..

Hai mommy semua, Ada petua x utk kurangkan keputihan time pregnant? Boleh bersama dgn suami x? Sy pregnant 20w, bila bersama dgn suami Rasa sakit..

2 Balas

hai.. boleh bersama suami .. selagi tiada kluar darah dn xde rse sakit.. tiada masalah.. jika bersama merasa sakit.. sis kne dpatkn nasihat doc.. keputihan puan boleh dirawat dngn ubat yg diberikan oleh doc.. jika puan mmng ade masalah gbs positif.. ubt antibiotik biasanya akn diberikan ketika proses bersalin . sebb saya adelah penghidap gbs bg kehamilan dn kelahiran tahun 2018 dn skarg bg kehamilan tahun 2022 dn akn brsalin in shaa Allah tahun 2023

mommy boleh cuba OMB buah...merawat masalah keputihan, sengugut, beri tenaga pada ibu hamil dan membantu Memperbanyakan susu badan lepas bersalin boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/ombuah