Ujian kehamilan

Hai mommy, saya nk tanya upt ni negatif ke positif ye? Nampak mcm samar2... Lately ni perut cramp je, period pun delay bulan ni... Td rasa pening2 n mual2

Ujian kehamilan
20 Balas

Ya sy pun beli ni kat shoppe 50 pcs.... Sy lewat piriod 3 hari test naik double line... Mcm x percaya... Smp 1 hari test 5 kali 😂😂😂... Last2 p x tahan sebb rasa mcm demam kan.. P klinik pas tu dokter suruh upt tgk2 naik double line alhamdulillah....