positif ke macam ni

Saya delay period 10 hari.. check upt tadi keluar mcm ni.. positif ke negatif ya?

positif ke macam ni
18 Balas

sy pernh cmni..pudar double line..x lama kuar drh trus chek -ve😔scan doc ckp dh xde..selang bpe hri bru kuar dye jtuh sndri..lom ada rezeki😭hrp buln nie ada rzki sy..aminn..

Tahniah.. Sy dulu pun mcm tu.. Pudar jer.. Lg dlm sbln mcm tu

positif sis,tpi msih awal lgi....check lgi 2minggu...in sya allah akn lebih terang...

positif tu...klu nak terang lg, repeat smgu lg ke atau lg 2 3 hri

Rsnya positif tu sis..cuma awal lg..cuba repeat test lg 2/3 hari..

Positif InshaAllah. Cuba lg 2 3 hari mesti makin terang 🤗

Sy pn mcm ni dulu 4 mggu..alhamdulillah positif..

Positif.. Tahniah sis.. Doakan sy juga ye.. 😊

Try guna yg titis .. Celup detect lambat

Mcm positif. Try lg 2hari ye