positif atau negatif

Saya dah delay period 10 hari.. check tadi keluar mcm ni.. positif ke samar2 mcm nii

positif atau negatif
19 Balas

positif tapi kena check lg.kwn saya lg lah dh delay 17 hari. tp check upt masih xnampak2. apa pun Tahniah

Tryy check semula guna upt dip & tell atau clear blue ye sis. Maaf saya nampakk line tu kelabu bukan pink

3mo ago

Nak check mcm mana dah 4 tahun lepas 🤣

Positif sis , tahniah , kalau x comfirm blh check trus kat klinik atau lg 2 minggu try upt lgi

positif. klau nk double confirm, lg 3 hr try test lg. makin terang terus kaler merah tu

Makr sure jaga pemakanan tau.. Nnt check lg.. Nmpk mcm positif...

Alhamdulillah. Syukur. Tahniah. Jaga diri yaaa 💕

Positif but awal Lagi. That's why samar2. Tahniahh.

Tahniah sis ! Moga adaa rezeki utk sy jugak 😊

moga rezeki sis... Aamiin... jaga diri

tahniah sis...positif 😍