First experience🌸

Nak tye,mule2 pregnant mmg rasa cramp perot mcm nk period ye? Sbb sy dh start mual2 n cramp perot wlpn period blom delay lg. N sy dh cek upt line nmpk tp samar2 lg.. #firstbaby #ingintahu

2 Balas

Yup betul..sye awal tue g cekup klinik sbb perut slalu cramp n bloated..rupa2 nye rezQi anak tapi line pun pudar lagi bru 5w time tue..huhu lepas tue mle rse cam sgugut..take care sis n rest well

3y ago

Skrg 29w..alhamdulillahh

sy mula2 dlu rasa cramp kat perut ni ,sakit sangat,, ingtkn nah period tapi tergerak hati beli upt,, sekali cek betul naik dua line terang,,, msa tu dah 9w.. btw congrts mommy😊

3y ago

Tengkiuuu n congrates too mommy😊.. nk tgu period delay tu xsabar tu ahahaha.. wlpun dh ade tnda2 prggy..