tolong

hai mommy.. saya dah 6 bulan pregnant.. skrg ni saya balik2 rasa sakit belakang dan bagian bawah perut sebelah kanan..Smpai xdapat tdur.. rasa sakit yg amat.. ni anak pertama.. bg sapa2 yg ada pengalaman mcm ni apa penyelesaiannya.. xtahan dah 4 hari xdapat tdur.. tdur pun setakat 20 30 minit.. dah jumpa doktor dia bg vitamin dan sruh dtg balik tanggal 8.. tapi saya btul2 xtahan Smpai skrg demam panas..

1 Balas

Sakit kt bawahbperut tu m b baby melintang kt situ. Nnt bawa pujuk baby & usap2 perut tu. Klu demam sis kena g hospital

4y ago

Biasanya klu 6 bulan tak sakit pun baby kick cuma kekadang ada waktu tu buat kita tersentak. Tu pun sekejap je sbb tetiba je dpt tendangan baby. Klu ada something sakit sis kena refer doktor