cucuk Jena vs Dexa..mana lagi sakit?

Hai mommy... Sape pernah cucuk Jena dan Dexa... Antara dua ni mana lg sakit?? Ada yang ckp cucuk Dexa ni sakit..... Takut...

27 Balas

Saya 2 bulan warded sampai bersalin. Sepanjang tu banyak kali tgk org kena cucuk dexa ni. Ramai yg ngadu sakit. Tapi bile time saya plak kena cucuk, xde la rasa sakit sangat pun. Mungkin sebab da prepare dan tawakal dari awal kot. 😂😂 Jena x pernah lagi. So xtau nak cakap. Apapun mindset jugak la kena setting

2y ago

Lamanye duduk wad.... Kite kali kedua cucuk baru sakitnye menyengat.. Mak aiii.... Duduk wad lama sbb ape wak?