Cucuk dexa

Hi .. kalau opret 37w mmg perlu cucuk dexa erk???... Sy opret 37w sbb uri bwh n perlu cucuk dexa...ramai ckp cucuk dexa sgt² menyakitkan..knp xtnggu smpai 38w erk??..

2 Balas

rasenye dexa untuk kuatkn rahim. sy sllu turun darah mase pregnant kena cucuk dexa juga x silap mse tu 32/33week mcm tu. skait sgtttt. berair mata kena cucuk 😂 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

klu ikutkan 37w baby dh matang..setahu sy dexa ni utk matangkan paru2 baby..maybe puan ada perkara yg dr perlu suntik dexa..mmg ada yg kata sakit ada yg x..bgantung pada tubuh kita..semoga puan dipermudahkan urusan besalin ya.. Aamiin

1y ago

Aamiin .. terima kasih..