cucuk Jena vs Dexa..mana lagi sakit?

Hai mommy... Sape pernah cucuk Jena dan Dexa... Antara dua ni mana lg sakit?? Ada yang ckp cucuk Dexa ni sakit..... Takut...

27 Balas

Dexa. Entahla pada saya tak sakit pun, nurse pun pelik dgn saya haha 😂 sbnrnya pada mind set individu masing2. kalau pikir sakit, sakit lah dia. Bertenang sahaja,zikir & doa pada Allah moga lancar & dipermudah semuanya. Yg penting utk anak dlm kandungan juga ;) alhamdulillah anak saya dah 7 bulan skrg, sihat sangat