Upt samar .

Hai mommy ?? positive tk ??

Upt samar .
77 Balas

Same sya.cmtu .2line..1 smar2..positif..better trus g clinic..t yr bg vitmn..sy pun buat minggu lepas pastu hri nie pg dh kuar drh coklet ngn haid cm biase tp xbnyk..terus g clinic..2 weeks dtng scn..

4y ago

Haha..tp sebb sy dh kuar drh piot..n takut gak gugur..tu yg g clinic..petme kli kn..teruja cikit la..hihihi..

yang bawah 1st, tengah 2nd, yg upt putih last check samar samar tapi bila daa nampak 2line tuh positive, jgn lupa dowload app pregnant baru tahu berapa mggu time sye check 4minggu

should be pregnant...saya dl pun check mcm tu...cuba lg pas 1 week...waktu tu tak caye pun kita pregnant...sebab waktu kita buat scan..lansung tak detect ape2

Tahniah sis.. pernah dapat line mcm ni baru2 ni.. tapi sekali ngan pakej bleeding.. rezeki sampai situ je.. harap rezeki sis bertahan sampai slmat melahirkan..

4y ago

Allahuakhbar 😔 tkpa moga mommy akan stiasa dpt rezeki dri nya 🥺 doakan kandungan saya kuat ye .

Tahniah..hari tu akk pun samar2 gtu..hari ke 4 cek dh makin terang..so skrg br 5w5d..semoga janin kita ni sama2 membesar dgn baiknya..aamiin..

Dlu masa sya pertama cek dpat mcam tu je...sya tnggu 1 minggu lgi lepas tu test balik dah ada dua garis alhamdulillah 😊😊

In shaa Allah positif tu sis.. Sy pon mula2 test macam tu... Allhamdulillah now dah 34 weeks kandungan saya.... 😊

Saya pun samar jugak msa check aritu . Lepastu g klinik check lagi skli mmg betul mgdung ☺️ skrg dah 7bulan .

4y ago

Check lepas seminggu insha Allah confirm sgt terang . Now u kena jaga kesihatan, jgn dlu angkt berat stress jaga makan dlu..

Korang smua tq doakan, ha lepas seminggu kan sis btul la naik line terang benderang dah 😘😘

4y ago

Nak tny la sis g klinik scan x

Positif lah tu sis.. Saya dluu pun ada line samar mcam ni.. Syukur.. Skrang dah 8bulan dah 😊..

4y ago

Ya.. Amen