UPT DOUBLE LINE TAPI SAMAR

kalau upt naik double line, tapi samar samar kira positive ke?

UPT DOUBLE LINE TAPI SAMAR
2 Balas

kalau double walaupun samar, tu kmdikira positive. kalau nak confirmation, try upt lg sekali . kadang ada masalah pada upt. kira dari hari first last period sampai harini tu dah berapa week . dah 8w terus gi scan 🤗

2y ago

terima kasih sis,

ni dh terang dh sis..tahniah...jaga diri ye..dh bleh strt mkn folic acid

2y ago

ok sama2..smoga baby n mommy sihat ye..doakn sy jgk ye mommy