UPT negative atau positive?

Hi mommies nak tanya kalau upt mcm ni negative atau positive? Nampak samar samar je. Saya ttc 1tahun lebih. Doakan saya ada rezeki kali ni ya❤️#pleasehelp #ingintahu

UPT negative atau positive?
2 Balas

positive. cuma msih awal. sy first check guna ni . sama mcm awak. 🤗

2y ago

sy check hri2 awak 😂 mula2 mcm ni. sy rasa suhu bdn lain mcm. pening. then beli upt mcm ni n check. sama . line test tu mcm ni. samar2..petang tu beli clear blue yg stick dgn digital. try yg stick naik line + . subuh esoknya air kencing first pakai yg clear blue digital pulak. naik 1-2 weeks. then hri2 check guna upt yg biasa beli kt shopee. tak silap sy dalam sminggu lebih dah pekat dah. lagi seronok beli yg dip n tell kt watson. dua2 line pekat.. sy check upt ni smpailahh scan day. dlm 8 ke 9 weeks kandungan tu . dah nampak kantung, janin dan degupan jantung bru stop check upt. hehe. smpai skrg sbulan skali scan baby tengok growth dia je..

positive tu,cuba cek lagi seminggu..Insya Allah..mudah mudahan ya..

2y ago

Okayy tq awak, inshaAllah amiinn