Upt samar .

Hai mommy ?? positive tk ??

Upt samar .
77 Balas

kira positif la ne mom.. 2line wlaupn line 1 samar.. btw tahniah jaga diri n kesihatan

5y ago

insyallah mom.. doa kn sy jga lepas ne positif upt pla , Amin

Positif 💖 Cek balik dalam 1-2 minggu gitu. Insha Allah terangla tu 😊

Sis, macam mana keadaan sis sekarang? Sis ada refer dr tak selepas upt samar?

4y ago

MashaAllah tabarakallah. Tahniah sis. Sy skrang lbh kurang mcm sis, period sy lg 9 hari. Lepas sahur semalam dan 2 hari lepas saya saja try cek upt. Saya dapati ada line kedua tu samar2. Sis nak minta nasihat sis, ape perlu sy lakukan ya? Terima kasih banyak sis (doakan sy dikurniakan rezeki zuriat ya)

Positif tu sis tggu lagi dalam sehari dua thn sis double cnfrmkn balik

Tunggu 3 / 4 hari lagi, atau beli UPT jenama lain . Mmg positive

tahniah sis..mcam sy awal2 cmtu lah samar2..excited sgt2 😍

Nt repeat test kalau nk terang bderang..smar tu sbb baru lagi

Insyaallah kemungkinan fositif Coba satu miggu lgi

Ada isi tu...jgn bgi abg panjat...tahan satt..hiiiiiii

Makin pudar .. I suggest sis ke Doktor utk pengesahan