Baby Bump

Hye. Bleh share saiz baby bump korg start nmpk besar masa kndungan brapa bln? Mggu dpn dh msuk 7 bln, tp pergi mana² org tk pcaya dh preggy 6 bln lbih ? smua tgur perut kcil. Mgu lps p aptmnt kt klinik.. ad mommies tgur bru nk bt buku ke? risau plak ? tp alhamdulillah bila scan saiz baby smua ok. cuma tktahu knapa saiz perut kcil. sye je ke yg mcmni? ?

2 Balas

Sy pnya baby bump pun kecil..nak masuk 7 bulan baru baju nampak ke depan..mmg kecil je perut n org x prcaya..sronok jga org x nampak..😂😂seprais sikit..bila 7 bulan je mcm mak buyung betul dah..jln pun mcm penguin..tapi alhamdulillah bila scan baby sihat je perkembangan pun sihat..

5y ago

hihi samala kite kn. alhamdulillah baby baik2 aje. smoga dpmudhkn urusan bslin nt ya sis =)

Saye dh masuk 6 bulan perut still kecik agi😅