Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama

Hai Mommy , just nak tanya . 5/1/2020 hari tuu saya keguguran . Berpantang macam biasa 2 minggu . Selepas habis pantang 2 minggu saya ada bersama dengan suami . Baru baru ni saya ada check UPT & hasilnya positif . Adakah saya diberi peluang mengandung balik ? Sebab saya sendiri takut untuk ke klinik sebab tak tahu usia kandungan dah berapa minggu .

Mengandung selepas keguguran tanpa period pertama
37 Balas

Alhamdulillah tahniah sis. Jangan takut dengar leteran manusia. Takut la bila anak kita tu kenapa2. 😊 Semoga urusan awak dipermudahkan Allah. Aaamiinn.