luka jahitan

Hai mommy .. Kita baru masuk hari ke 3 berpantang .. Nak tanya , kenapa jahitan berdenyut ye ? Jahitan ok tp berdenyut tu tak boleh bawak bincang . Lepas tu sakit berdenyut kat rahim mcm contractions jugak tp kejap je .. Rasanya sakit rahim nak mengecut .. Ni pun harap makan ubat tahan sakit hosp bagi je ni .. Ada x cara lain nak kurangkan denyut . Sy cuma makan roti kering , air kosong , nasik dan daging goreng kunyit je ..

10 Balas

Rahim nak mengecut... tuam sentiasa bg lancarkan darah kotor