Cara sembuhkan luka jahitan

Hai mummy nak tanya ada tak cara nak sembuhkan luka jahitan bersalin normal, sy da 3 minggu luka jahitan masih tak kering. Now luka tu macam berdenyut denyut pedih hari tu ada minta nurse tengokkan tp nurse cakap tak ada apa, nurse suruh basuh pakai air biasa je jangan sapu apa2. Sy jadi tak selesa nak duduk atau berjalan sebab masih boleh rasa luka tu. #firstmom #pleasehelp

2 Balas

benang dah tanggal semua ke? macam saya haritu, rasa pedih2 juga sebab ada part luka masih belum okay. pergi klinik, doc bagi antibiotik. ubat sapu. alhamdulillah luka cepat baik dan dah okay.

2y ago

belum tanggal tp bila suami check suami cakap benang tu macam da nak reput.

harap artikel ni membantu puan: https://my.theasianparent.com/bersalin-normal