Anak 5month

Hai mommy! Ad tak yg ad experience bby dia susah sgt nk naik berat bdan, even mnum susu mahal. Ad ke tips mcm mana sy sbrnnya down sbb dua org spupu dia sebaya bambam n selalu nya bndingkan berat bdan.. pergi klnik pun misi sllu bising.. since 2m smpai 5m ni mmg berat ank sy naik skir je. Skrg ni sy ikhtiar bg vit baby drop appeton. Ad ke tips yg bleh sy cuba buat

2 Balas

mcm anak saya dulu, dietician suggest tambahkan mct oil ke dlm susu anak untuk tambah kalori

1w ago

mintak suggestion dietcn jgk la puan nk tambah byk mana tu

Baby minum susu ape sis?

2w ago

Sblum ni dupro