Naikkan berat badan

Hai mommy , mcm mna nk naikkan berat bdan msa mngandung ? Sy dh 22weeks berat bby suma dh ok ? Klu berat trun ap dktor akn buat ya ? Ad x yg brpengalaman bleh share dgn sy 🥰

2 Balas

Sy pun alami mcm awak. 2 mgg berat turun 500gram. Skarang sy 34 weeks, setiap 2 mgg akan check up KK, setiap 2 mgg check tu mmg akan turun berat bdn dlm 500gram. So, nurse n doc akan pantau. Next Monday akn check up pg n x sure dorg akan suggestkn apa.

sy sblm timbng sy mkn bnyk²