Keputihan & Bayi

Hai Mommies, siapa sini ada keputihan teruk (Bukan GBS) dan telah melahirkan anak, anak2 mommies memang kena tahan Nicu ke? atau normal je? TQ kongsi pengalaman

2 Balas

Pengalaman sy bersalin anak ke2, keputihan (bukan gbs) lepas bersalin baby xkene tahan wad pon.. Bersalin pagi, lepas doc pantau, ptg boleh balik dh.. Tp kali ni ( preggy anak ke3) keputihan dan ada gbs, so doc dh bgtau awal2 doc nak pantau baby 48jam br boleh balik.. Doc suruh bersedia kene tahan wad😂😂

5y ago

Aamii.. Terima kasih sis atas doanya...