Keputihan

hai mommies. saya nak tanya, ada tak yang lepas bagi tau nurse ada keputihan terus kene tahan wad. untuk pantau ke on antibiotik ke? saya tengah pregnant ank kedua 12w. keputihan agak teruk sampai bertukar ke warna putih susu. masa bersalin first gbs+ #SeriusTanya #bantujawab #bantusharing

2 Balas

Sebab ada GBS history. Tu yg kena tahan. Pemeriksaan kesihatan yg lain OK tak? BP/ bacaan gula? Hb? Tunggu result apa2 ujian dan nanti doktor buat penilaian dan prescribed apa yg sesuai dgn puan.

6mo ago

yang lain semua alhamdulillah ok. masa ank first xde mslh lain. tetibe +gbs je. yg second ni pon alhamdulillah ok. cume keputihan je

Syukur