KEPUTIHAN BEWARNA KUNING

sy da hamil 16 minggu...sebelum kahwin memang ada keputihan tapi tak teruk la & warna jernih je....sekarang ni Keputihan sy berwarna kuning pekat...adakah normal??risau pula kalau ada GBS...

2 Balas

Utk elakkan kerisauan, sebaliknya Puan consult dengan nurse atau doktor utk tanya lebih lanjut. Ada keputihan yg tidak gatal, tapi merbhaya juga buat baby dikandung. sbb ada bakteria tanpa kita sedari. banyakkan minum air sepanjang pregnant okay ☺️

kalau banyak tu x normal. ada keputihan apa2 tu makan manis mcm tu . . minum air kosong banyak tu jer

9mo ago

banyak juga minum air kosong ...gula pun da cut juga...better bagitau nurse kki kan..