Gender

Hai mommies..saya nak tanya kalau 16 weeks scan dan nampak jantina ke ?? Tenkiu..

11 Balas

Saya 15weeks dah nmpak sis. Baby boy.. Scan lagi skli 17weeks doc kata mng jelas nampak bebirdnya 🤭🤭

4y ago

Tenkiu sis..kalau boy mmg cepat nampak kan..seronok nya..

Dr kata nk nmpk gender bila 24 weeks and above.. Tp hritu sya 20 weeks scan dh nmpk dh..

kalau baby bagi kerjasama da bole nampak daaa . kadang die kepit sebab tuh tak nampak .

Sy scan 15w dh nmpk boy. Kalau girl susah sikit nk nmpk. Better scan 20w ke atas.

4y ago

Tenkiu sis..klu boy cpt yaa dpt tgok..seronok nya..

Awal lgi. Better bila da 20w ke atas

4y ago

Tenkiu ☺️☺️

Sy pon nk scan, tgu 20w, skrg bru 18w..

4y ago

Tenkiu👍🏻☺️

Belum lg sis. Nnt 18w above biasanya

4y ago

Wc

20 week keatas Bru nmpk sis

4y ago

Tenkiu sis👍🏻

kecik lagi tu

Nampak dah