baby bump

Hai mommies..saya dah nak masuk 6months pregnant dan saya punya baby bump mmg tak kelihatan. Saya TAK KESAH pun sbb saya tau asalkan baby sihat dan saya sihat dah ok tp yg saya sedih bila balik kampung org yg sibuk "eh tak nampak mcm ngandung pun" "tak besar pun perut" & mcm2 lagi. normal kan mommies sbb saya sblum ni mmg kurus tggi...aduhai rasa mcm taknak balik kampung....

20 Balas

Normal je.. Sye pregy 6 buln pn msih x nmpk.. Tp jgn trkjut.. Bila da msuk 7 buln lbh.. Perut sis akn bsr mndadak.. Mse to smue org kata.. Nmpk sarat daa.. 😂