Baby bump

Saya dah masuk 14minggu, first time pregnant, ada tak mommies mcm saya yg belum nampam pun baby bump? Saya risau lah tentang perkembangan baby dlm perut. Last saya buat scan masa 8minggu. Ada tak mommies mcm saya? And bila baby bump boleh kelihatan ya? #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

9 Balas

Hai sy pun mcm tu jg besar perut sy sbb lemak ja , sbb tu ssh nak tahu ada bby bump atau tdk .. tp klu sy baring melintang perut rasa keras dekat bawah la.. sy pun kadang2 rasa risau jg perkembangan dia..Kick ka denyut2 ka semua tu sy tdk rasa.. last scan 12week ari tu masa tentukan edd.. repet scan lg nnti 20week bulan 3 , semoga bby kita semua d lindungi Allah SWT.. sihat2 semua.. insyaAllah Amin

Mmg ada setengah org tak nampak baby bump dia, sbb tu ada yg tak sedar pun diri tu sedang hamil hihi.. Mcm sy pula perut mmg tebal, baru nak masuk 4bulan tapi perut dah mcm 5-6bulan 😅 tak kisah lah nampak perut ke tak, yg penting baby membesar dgn sihat 🥰

mcm saya Alhamdulillah skrg dah 4 bulan dah nampak baby bump 🥰 org tegur dah besar perut,bila bgtau 4 bulan org trkejut🤭 baby first juga... takpe jgn risau kalau tak nampak lagi,yg penting baby sihat🤗

1y ago

Saya pun 4 bulan sekarang & dah nampak baby bump. Hee

Saya dah 17w taknampak apa lagi 😂 lepas makan banyak je jadi kembung baru nampak macam pregnant 🤣

1y ago

hahah sma la sis 🤣 tp asal dlm baby sihat ok la

Lain kandungan lain perubahan fizikal kehamilan. Mcm sy, 7 bulan, tak boleh sorok dah perut 😅

sy 15 minggu, anak 2nd, xnampk pun lagi. anak 1st 18minggu baru nampak 😊

Normal je sis, saya anak first dulu, 7bulan pun nampak mcm kecik je hehe

1st child, 14week, xnmpk bump lagi kt wife saya.. huhu..

Saya 5bulan kndungn baru nampak..