baby bump

Hai mommies..saya dah nak masuk 6months pregnant dan saya punya baby bump mmg tak kelihatan. Saya TAK KESAH pun sbb saya tau asalkan baby sihat dan saya sihat dah ok tp yg saya sedih bila balik kampung org yg sibuk "eh tak nampak mcm ngandung pun" "tak besar pun perut" & mcm2 lagi. normal kan mommies sbb saya sblum ni mmg kurus tggi...aduhai rasa mcm taknak balik kampung....

20 Balas

Xde ape pon yg perlu dibesar2 kn...sbnarnye boleh jek nk kawal perasaan tu...sndiri yg carik pnyakit..

4y ago

Sendiri buat jd stress...sape leh tolong klu bukan diri sndiri...mnyampah org yg x boleh sikit ni...lain la bby ade masalah ke nk stress..

Buat bodo je sis.. Jgn stress2.. baik Happy2 kan diri utk anak 🥰

ckp la nampak ke tak nampak bkn ko bg aku mkn. #pernahkena 👎

Biarlh deorg tu sis, yg penting baby dan sis sihat je.😊

Normal tu sis,nanti 8-9bulan baru nampak perut tu buncit sikit

4y ago

Kadang ikut kulit perut.. saya 5bulan baru nampak buncit 😁😁

Biasalah tu.. Nnt 8-9bln nmpk la baby bump tu.. 😘

Jawablah balik. Senang kurus balik lepas bersalin

Pedulikan kata2 org..asalkan baby sihat

Sma mcm sa ,9bln pn nmpk kcil ja perut

Normal..🤗