Keluar Sedikit Darah Semasa Kencing. Normal Or Bahaya?

Hai mommies. 1st pregnancy. Scan last week dr cakap baru 6 weeks dan nampak kantung sahaja . Suruh datang lagi lepas 2 mggu untuk scan. Tpi this week time kencing start ade darah sikit2. Normal ke mommies2 semua. Ke sis over thinking? Mohon share pendapat dan ape sis patot buat?

2 Balas

kna jmpa dktor dlu sis.. prgi klinik. utk kpastian.

5y ago

Dah pergi hari tu then dr tu cakap kemungkinan ade 2 perkara. 1. Sisa period lama. 2 sebab penat. Tapi takde bagi ubat ape2 & scan. Ke better teros pergi hospital untuk cek?