5 week 1 day

Assalamulaikum mummy² kandungan sy da 5 week. Tadi g klinik scan baby tp doctor cakap baru nampak rumah bby. Dan malam tadi sy kencing tiba2 nampak kat pantiliner ada kesan darah. Normal ke?? Mohon minta pendapat.

5 week 1 day
2 Balas

lau drh kuar byk x nrml sis...drh kuar skit pon sis dh risau kn..bter sis nk tahu jwpn jpe doc trus bru ati sis tenang

3y ago

Ok sis tq ye

kalau sikit tu normal je awak .. kalau banyak tu dah tak normal terus pergi hospital check

3y ago

Terima kasih banyak2. Amin YRA