air susu

Hai mommies.. sya perasan sejak baby dh masuk 3 bln lebih air susu saya makin pekat..dulu cair jer.. apa beza air susu pekat dan air susu cair? Sbb sekarang bby dh jrg breastfeed.. sya dh masuk keja tp sya pump just sya xbg bby minum hasil air susu pump..air susu pump sya buang ssb sya xpndai manage ebm..lagi satu sya tkt BS pn xpndai manage EBM..sya bg dia df waktu mlm jer.

1 Balas

Susu pekat lagi elok dari susu cair tu . Tapi jangan salah faham , baby perlukan dua dua cuma kalau terlampau banyak susu cair baby boleh kembung . Susu pekat tu bagi baby kenyang