Susu Badan Cair

Macam mana mau pekatkan susu badan? Sya dah susukan baby sampai kosong di setiap susu tapi baby macam masih tak kenyang... Sya rasa susu sya kurang pekat.. Susu hindmilk pun masih tak kenyangkan baby.. Huhy

2 Balas

Kenapa ckp baby tak kenyang? Maybe dia cuma nk dipeluk.. Atau dia nk tidur.. Ada baby kalau mengantuk sgt dia akan nangis n tak reti nk Lelap mata.

5y ago

Takpe awal lg. Baby mmg mcm tu, dia baru keluar. Dh biasa dgn mak dia.. Nk comfort. Bg je.. Bedung elok2, dodoikan bg tidur. Baby baru lahir mmg kerja tidur n nangis je. Jgn sama kan dgn baby lain. Anak2 sy dua2 lain perangai... Sorang bg susu je tidur, sorang lg bg susu dia takkan tidur. Yg tu kena bedung n tepuk2 baru dia diam.

Baby dh brp bulan?

4y ago

Kalau sy tnya, balas lagi x ni.....ank sy dh sebulan, sy pnh bngkak susu masa mula pantang aritu, skrg ni bru sy rasa yg ank sy asyik nk susu, mcm x puas....adakah sy x byk susu dh sbb mmg buah dada rasa lembek tp bila sy tekan ade je kuar air tp x pekat pon, pelik jgk sbb dia mcm x puas mnyusu, lepas tarik puting nanges....