baby kenyang ke ?

nak tanya mcm mana nak tau bby tu knyang atau tak ? dri lahir sehingga 3 bulan ni fm + bf . then ttba seminggu lg nak masuk 3bulan hritu botol tak hisap , hisap pn dlm 1onz je hbis . selebihnya susu badan . tp saya tak tau dia kenyang atau tak susu badan tu sbb sya tkut susu sya tak bnyk sebab klo pump pun dpt 1onz je . klo minum botol sya dgr dia sendawa , tp susu badan bila sya sendawakan tak bunyi .

2 Balas

takpa bagi je dengan kerap insyaallah melimpah susu awak. boleh minum susu kambing original, makan roti jagung, kurma, horlicks, lobak putih🤍

cek berak kencing klau mcm biasa ckup la tu susu.