Susu bengkak ank first

Hye mommy blh tlong sya share tips utk hilangkn bengkak susu sbb sya da demam selsema batuk ,sya da pump payudara sya memang kluar susu tpi bengkak dan sakit#ingintahu

1 Balas

Hi mommy. Saya pernah alami sampai demam suhu tinggi. Maaf ye baru jawab sebab saya baru jumpa soalan ni. Puan kena pergi klinik then kalau mastitis doc bagi antibiotic. At the same time, puan kena tuam guna air panas dan sejuk juga. Kena buat marmet. Ulang sampai okay. Kalau tak okay kalau puan tinggal berdekatan dengan Shah Alam puan boleh pergi breastfeeding centre diorang akan urut dan ubati supaya sembuh.

2y ago

ouh mcm tu baik mmy trima ksh