7 weeks pregnant

Hai mommies. Sy nak tanya la. Normal ke kandungan 7 minggu, tp rasa loya, rasa mual? Perut rasa mcm tak selesa. Tp tak muntah pun. Mkn ok semua tp cuma sentiasa rasa mual & loya.

18 Balas

Tgh alami sama jg 7mggu4hari . loya mual tu hari2 rsa dan teruk bila hari dah nak petang hingga ke mlm. Tapi muntah tu tak ada jg. makan pun ok je mala tiap kali mual tu rsa nak cari makanan utk dikunyah2. anak pertama morning sickness sya ada teruk sikit dr skrg sya tak selera mkn. cuma dapat telan nasi putih dengan kicap tapi tak muntah juga cuma tak tahan bau2an masakan tp skrg ni ok tak mual sngt bila terhidu bau2an masakan.