Weird Simptom

Hai mommies smua... Prnah tk ade yg lnsg x bole nk makan masakan sndri? Rasa muak tngok. Huhu.. Xdpt nk pksa? dh la selera kurang.... Skrg tngh pregnant 2 bulan lebih.. Huhu..

24 Balas

Saya 1st trimester kerap makan dkt kedai. Bau nasi mendidih pun muntah 😅 masakkan lauk utk orang boleh, nak makan tu haishh la rasanya. Nak mama sendiri jgk yg masak baru boleh telan.

5y ago

Nk xnk kena mkn juga masakn sndri... Kalau x, lemah x mkn... Lpstu sesudu je dh gve up ngan rasa.. Huhhh