Emosi

Sejak preggy ni, emosi mrh makin mnjadi2... Semue bnde xleh tngok salah... Dgn penat kerja, mne kerja drmh lagi... Nk kena angkat2 brg... Cedok ai ke baldi lepastu kena manually letak kt mesin.... Smua nk xnk buat sndri sbb xde org nk tlg.. Huhu... Dgn keadaan cmni takut sngt effect baby..... Suda lh selera kurang... Penat mmnjg... Ade tips tk mommies? Mcmna nk tangani emosi marah time preg.... Dh la awal khamilan lagi ni.... Huhu

1 Balas

pesan dekat diri sendiri dulu ,"kalau aku marah ni baby macam mane" . sebelom buat apa-apa benda pertama kene fikir is baby . awk tak boleh penat memanjang mcm tu ,kalau rahim awk tk kuat ,awk boleh gugur lagi-ii awal kehamilan . suami ada tak ?semua tugas kena bagi pada suami sebab kite dalam keadaan tak mampu ataupun ask your parent ,mcm mane nak handle pregnancy ni .

5y ago

Tq sis🤗