kurang selera

Hai mommy2 sekalian....sy nk tnya sikit, mula2 pregnant sy xde alahan..smua bnda sapu..sejak masuk 3 bulan ni macam dh muak dengan makanan..selera pn kurang lagi2 kalau nasi. Normal ke?

1 Balas

Normal sis .. Tp sis jgn tk mkn lngsung .. Mkn la buah buahan dgn susu .. Utk bg tenaga

5y ago

Buah pn sama...sblm ni hari2 mkn buah..skrg mcm dh lain. Susu blh lg stakat ni cicah dgn biskut jacob's..yg lain..sentuh sikit tolak tepi.