Mengandung boleh kah kurang makan nasi 😅

X brpa suka makan nasi.. Rasa x sedap dan rasa muak.. Ok ke kalau kurang makan nasi.. Makan lauk2 ngan sayur je.. Huhu#seriusnanya #ingintahu

6 Balas

sye pun mcm awak xblh nk mkn nsi mesti rse nk muntah phtu nnti nmpk je mknn lain jdi rse xlalu nk mkn.. sye prnh hri ii mkn Maggie wlwpn xbgs xpi nk buat mcm mne.. klw first pregnancy xde hal semua Blh mkn xpi lpstu muntah blk smpailh hri nk bersalin bru stop muntah

sama laa kitaa.. padahal sebelum preggy xboleh x mkn nasi. wajib mkn nasi. skrg tgok nasi pun boleh triggered nk muntah. boleh tukar kpd karbo yg lain utk bg kenyang 😁

boleh je sis elok juga makan banyak sayur lauk tu. asalkan makan jgn berlapar. risau, kang masuk angin jadi gastrik mcm saya pula😅

sama la. rasa muak dan takde ke makanan lain boleh makan selain nasi 😅

Boleh je. Mat saleh xmakan nasik sis. 😆

Banyakkkn mkan buah juga