spotting tanda hamil tu mcm mane?

Hai mommies, siapa yg ade pengalaman spotting. Ingatkan period rupanya pregnant? Boleh share tak mcm mane spotting tu? Darahnya mcm mane, berapa hari spotting tu jadi dll. Sbb sy ni tgh planning. Biasanya cycle epriod saya panjang dalam 31-35 hari camtu. Tp kali ni cepat pulak. Pastu darah dia sikit² je warne pink + koko sikit. Dah 3 hari ni. Dari hari 1st rase letih gila. Nak cek upt rasenye klw mengandung mcm awal lg. Maybe belum dpt detect. Sbb ikut kiraan baru masuk 5w.

2 Balas

try cek upt sis manatau da sangkut 😊 .. sy tkda pglman spoting ..