Confuse

Sini ada tak yg dpt sign of pregnancy spotting. Darah tu keluar banyak mana ya? Dia keluar sikit tp seharian ke mcm mana? Sy confuse sbb sy dah lewat period 2hari (before ni ontime) tetiba harini hari ke3 ada darah keluar sikit je. Cramping, bloated, badan berangin, moody. Tp check upt negative. So sy confuse period ke spotting? Kalau period, sy nak buka puasa ?

5 Balas

Maaf ats gambar kotor . Klau mcam ni keluar , kira ni sportty ke ? Dah 15 hari lewat period , 1 minggu lpas kluar mcam ni .. tapi upt masih NEGATIVE . 2 hari spotty coklat , hari ke 3 kluar mcam ni . Lepas tu cram 1 minggu

4y ago

Ni keguguran dah ni sis.. sy jenis rajin cek upt penah lagi seminggu nak time dtg bulan sy test upt tgk positif tp samar.. n tnye doktor cmfirm prgnant.. tp lepas 2 minggu dari tarikh piriod tu sy ade kluar darah cair.. mula2 sikit lepas tu banyak n kluar lendir2 mcm tu.. doktor scan kata rahim dh clear.. sis kene pergi cek ya.. bahaya utk rahim kite kalau x keluar habis

Saya pernah..masa anak ke tiga..sikit je darahnya..mula ingat nak period..lps keesokkannya x de..beberpa hr lps tu pun x de..rasa x sedap badan..bila chek upt positif pregy😁

sama mcm keadaan sy skg.. dilema betol rasa.. ttc 1 tahun 2 bln.. kesian cik suami menunggu khabar gembira😔

saya pun..baru jadi semalam.harini xde pulak spotting.semalam satu hari muntah teruk..check upt negative

Awal lgi kot sis cek upt tu..

5y ago

Klau darah sedikit tu mgkin spotting tu sis...