Fully Bf VS FM

Hai mommies. Siapa kat sini yg prnah campur fm dan bf dalam 3 bulan, tapi akhir nya berjaya fully bf ye? Mintak tips nye dear ☺️

1 Balas

Fully bf sis. Always postive susu sentiasa ada. Nak try set shaklee esp & alfalfa. Or habatussaudah memang beri susu badan meriah lg 😊

5y ago

Ye sis stop fm. Sye skrg campur tp sye teringin nak stop fm n fully bf terus. Jd sye nk tips mcm mne nak buat bg susu badan sme meriah mcm susu fm. Hehe