Fully Bf VS Fm

Hai mommies. Siapa kat sini yg prnah campur fm dan bf dalam 3 bulan, tapi akhir nya berjaya fully bf? Boleh bg tips x?

2 Balas

Sy pkai minyak urut mcm bwh ni sis. Lepas step 3 tu, sy akan picit area aerola beberapa kali kasi susu keluar. Buka jjemari kita mse urut sambil selawat dan doa. Ulang beberapa kali. Buat sehari skli pon xpe. Klo rjin boleh je buat byk kali. Minyak jgn kena kt puting ye nnti bby nk hisap.

5y ago

Tu la pasal. Tnggu berat dia naik lg biar besar sket. Hehe

Sy since baby lahir smpai 2 bulan mix BF n Fm.. tp dr 2bulan masuk 3bulan ni mmg bg fully BF. Buat power pumping every 2-3hours. Kalau tgh malam sy direct BF bby, and buat power pumping jugak. Kena korban sikit la 😅

5y ago

InsyaAllah mudah-mudahan dgn izinNya 😃