ibu darah O

Hai mommies semua..nk tanya pengalaman ibu2 ..betul ke kalau ibu darah O ank nk kena kuning tinggi & lama?mcm mana pula kalau suami isteri darah O..kena kuning tinggi jugak ke?konpius

1 Balas

Saya suami isteri darah B+, anak darah AB. Kena jaundis smpai umur sebulan lebih bru hilang, mcm2 cara cuba. Last2 bg susu ibu je dan tnggu smpai hilang sndiri jaundis nya.

7mo ago

nk tanya macam mana darah suami isteri B+ , darah anak AB? sepatutnya darah anak sama ada B atau O..setahu saya ada belajar psl darah2 ni masa kat universiti dulu