AYAH DARAH O IBU DARAH B

Parents yang darah O tinggi kebarangkalian baby kena kuning tinggi. ?? Betul ke !! Atau mitos? bukan apa sbb ini anak first sya dengan suami baru, ank sy dngan suami lama 2org alhamdulilah x kena kuning... Risau ddk hospital lama nty ? #masasekadarbertanya#seriusnanya

2 Balas

fakta yg adr didalam buku pink klau ank ikut darah mak inshaAllah xteruk tapi klau ikut darah ayah tu yg kuning teruk kecuali mak ayah dua2 O https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

dk hospital kjap je baby jaundice , cuma kena ulang alik klinik snpai kuning turun