35weeks

Hai mommies semua. Sy ada soalan nak tanya. Sy skrg 35w pregnant. Td buang air besar, ada darah sekali dgn najis saya. Menitik2 darah tu keluar. Sy expect mgkin buasir sbb sy xpernah kena pun pregnancy sblm ni. Kalau buasir pun just anus membengkak tapi xpernah keluar darah. Sy x sembelit cuma beberapa hari ni mmg sy kerap sakit perut nak buang air. Ada x yg ada pengalaman mcm sy?

2 Balas

sy penah kena mcmtu tp lepas beranak.. msa tu mmg smbelit,buasir mcm mkin truk je, menitik2 darah fresh tu sllunya buasir

Buasir kot...buasir ada 2jenis....1 yg isi terkeluar...1 lg yak berdarah

4y ago

Ouhh appmnt sy mggu dpn jer.