Perubahan Haid

Assalamualaikum sy nak tanya.. Mcm sy period setiap bulan mmg teratur, kalau lewat pun sehari atau 2 hari.. Tp bulan ni sy lewat 3 Hari, lepastu semalam just tompok2 je kat pantiliner.. Pagi tadi pun sama tompok2 jgk.. Mgrib td perut sy sakit sgt2 mcm senggugut sy mmg jarang senggugut.. Lepastu nak ke toilet bukak je seluar terus darah menitik2 Merah pekat... Tu tanda2 apa ya confius sy.. Sb xpernah mcmni.. Kepala pening mcm nk muntah pun ade....

2 Balas

Kadang2 bila lewat period memang boleh jadi senggugut.

4y ago

Ohh mcmtu ya.. Sy xpernah senggugut.. Mybe la kot sb lewat kan tq kak

takde try buat upt ke

4y ago

in sha allah 💕 good luck ya 🤗