Keluar darah & lendir

Sekarang sy pregnant dah masuk 23weeks tapi kena ye kerap sangat keluar darah ? Ni kali ketiga sy keluar darah tapi sikit je tak banyak . Keluar darah sekali dgn lendir . Frst masa 21weeks , second 22weeks , skrg 23weeks , sy buang air besar lepastu keluar macam darah & lendir sikit . Ke sebab sy terlalu berak meneran ? Sbb sy sembelit . #firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Saya skrg kena begini. Asal buang air besar akan keluar lendir berdarah sedikit dari vagina. Selepas tu tak ada lagi. Hanya ketika buang air besar. Doctor dah bagi ubat kuat rahim tapi tetap sama juga

Buasir ke sis.. Pergi la jumpa doc