Kerap marah especially kucing. Macam mana nak hilangkan rasa ni?

Hai mommies semua. Ada tak sedikit tips utk kurangkan marah2? Sejak pregnant ni saya asyik geram je dgn kucing luar rumah.Lepas marah timbul rasa menyesal dan kesian and mintak maaf balik dkt diorang. Kesian diorang tak berakal tp saya yg berakal ni hmmm 😰

1 Balas

Hai. Cuba cari punca kenapa sis marah dekat kucing tu. Bahaya waktu hamil asyik marah² . Takut effect pada anak. Banyak berdoa moga terus sabar ya. Moga dipermudah urusan kehamilan