Asyik nak marah je

Sepanjang saya hamil ni..saya selalu cepat nak marah..nak2 selalu je anak sulung yang kena marah..rasa kesian plok..dia asyik kena marah..apakah tanda2 kehamilan itu..ada orang ckp kalo cepat marah ni..kita hamil baby girl..betul ke?

1 Balas

Ntah betul ke tidak . Saya masa third tri jadi macam tu . Kalau rasa tak puas hati tu berbulu betul hati , nak juga cakap apa yang tak puas hati . Husband balik kerja lambat pun saya marah