penyayang haiwan

Assalamualaikum and hai mommys.. ni first time saya pregnant.. emosi saya pada haiwan, makin menjadi2.. means, saya tak boleh tengok mana2 haiwan kene seksa, pukul or kene marah.. automatic saya akan sedih and nangis.. rasa macam nak peluk je haiwan tersebut.. tak kisah la anjing atau kucing.. saya rasa kesian.. saya nak tanya, ada tak yg sama macam saya? Before pregnant, takde rasa sampai macam ni dee ?

2 Balas

hahhaa... sama... tp mmg dlm bidang zoology sdah... cuma sjak preggy ni melampau2. smoga anak ni jadi doc vet or conservationist yg berjaya, InShaaAllah

Ada sis..huhu..kdg yg tba2 xsuka haiwan pn bleh suka..kdg yg suka jd xsuka..pmbawakan baby,mna tau nt ank sis pnyayang dkt haiwan..